Afgelopen weken had ik vakantie: tijd voor veel wandelen en wegen. Het is goed om alles wat was, is en komt de revue te laten passeren. Ook de bijzondere tijd waarin we ons bevinden. Als ik de wereld om me heen beluister en ervaar zijn de problemen waar we mee te maken hebben groot en onoverzichtelijk. We lijden aan van alles. Onze ego’s willen gelijk krijgen. Onze leiders gaan ons niet voor.

‘De verbeelding aan de macht’, voor het eerst gehoord in 1968, leeft weer op. Verbeelding kan namelijk verandering teweeg brengen. Verandering om ons leven, onze omgeving en onze samenleving in te richten zoals wij dat graag willen. Met elkaar. Utopie? Misschien. Maar als we niet samen onze wensen, dromen en daadkracht verbeelden verandert er zeker niets.

Ik heb mijn verbeelding verbeeld in deze illustratie. Ik ben benieuwd naar die van jou. Wat is volgens jou een belangrijke stap om te zetten? Wie weet heeft onze verbeelding de macht om, naast al heel veel positieve initiatieven, mooie veranderingen in gang te zetten.

Met onze verbeelding verbeeld inspireren we ook weer anderen om ons heen. Dus wil jij jouw verbeelding, visie of wens laten zien in beeld, neem contact met me op. Je kunt ook de poster downloaden om jouw verbeelding of die van jouw team zichtbaar te maken.

 

verbeelding

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag