Beeldverslag

Een presentatie, overleg of teamdag: ik teken op wat er gebeurt en wat er wordt gezegd en maak er een digitaal beeldverslag van. Of ik maak het beeldverslag aan de hand van jullie aantekeningen. Met dit beeldverslag kunnen deelnemers de opgedane kennis en ervaring aan anderen en aan zichzelf navertellen en (bewezen!) beter onthouden. Bovendien ziet het er inspirerend en kleurrijk uit.

‘See the bigger picture’
Een tegen eenzaamheid Baarn

Hilde heeft een uniek beeldverslag van onze communicatietraining gemaakt, zo kunnen we op eenvoudige en leuke wijze de stof van de training nogmaals bekijken.

Joost

We zijn superblij met deze poster. Alles staat erop! Het is een erg mooie ondersteuning voor de komende gesprekken en bij de hernieuwde samenwerkingsafspraken.

Samyra

Hoe gaat zo’n beeldverslag in zijn werk?

Van te voren hebben we samen overleg over de inhoud, de opzet en het doel van de bijeenkomst. We spreken af of ik naar jullie bijeenkomst kom om aantekeningen te maken of dat jullie dat zelf doen. Aan de hand van de aantekeningen maak ik het digitale beeldverslag zo snel mogelijk na jullie bijeenkomst. Het eindresultaat kunnen jullie op groot formaat printen, op placematformaat, digitaal verspreiden per mail of via intranet. Het beeldverslag is heel goed te gebruiken als input en ‘praatplaat’ voor vervolgsessies. Een maand later weet iedereen nog precies waar de bijeenkomst over ging!

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag