Mijn naam
Ikke
Mijn taak

Praatplaat 

Met een praatplaat ondersteun je jouw verhaal optimaal. Je neemt je toehoorders mee langs de inhoud van jouw verhaal aan de hand van de tekst en illustraties op de praatplaat. Dat kan bijvoorbeeld gaan over wat de plannen en doelen zijn van jullie organisatie, welke stappen jullie gaan zetten of wat de nieuwe werkwijze is.. Een praatplaat prikkelt je toehoorders, de beelden inspireren en je verhaal krijgt meer impact. Ook kan een praatplaat een checklist zijn om jullie voornemens te monitoren.

Hieronder zie je wat voorbeelden en stijlen om alvast een beetje voor te proeven en een stijl uit te kiezen die goed bij jullie verhaal past. Wil je weten wat het verschil is tussen een praatplaat, infographic of beeldverslag? Lees mijn blog hierover. 

infographic
Een tegen eenzaamheid Baarn
infographic
infographic
infographic
infographic

Hilde heeft voor ons een prachtige praatplaat gemaakt. We waren onder de indruk dat na 1 gesprek en opsturen van beeldmaterialen al snel een prachtig proefexemplaar in de mailbox zat. Alleen nog wat aanpassingen op detailniveau en we konden aan de slag om met deze plaat het verdiepende gesprek met collega’s te voeren. Heel prettige samenwerking! 

Margot

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag