Mijn naam
Mijn taak

Jouw rouw: niet praten maar maken

Verlies hoort bij ieders leven, maar soms is het taai. Alles is al gezegd, je weet niet waar je naartoe moet met je verdriet. Door iets te gaan maken, met je hart en je handen, kun je rust en ruimte maken in je hoofd. Laat mij je daarmee op weg helpen.

Bloem
Boekje

Weet je niet goed wat je aan moet met je verdriet? In het werkboekje ‘Jouw rouw, niet praten maar maken’ staan vijf verschillende opdrachten waarmee je letterlijk vorm kunt geven aan jouw rouw. Het maken geeft ruimte aan je gevoel en je gedachtes, het verdriet wordt zachter. Je maakt de opdrachten waar en wanneer jij wil, met materialen die je al in huis hebt of die eenvoudig te verkrijgen zijn.

Het boekje is te koop in mijn webshop. Gun het jezelf of geef het aan iemand die rouwt en jouw troost kan gebruiken. Het formaat is A5, dus ook goed per post te versturen, een envelop krijg je erbij. Wil je iets speciaals doen met het boekje, stuur me dan even een bericht: ik denk graag met je mee! 

 

10 + 8 =

Het boekje is heel laagdrempelig, ook voor mensen die van nature misschien niet geneigd zijn te gaan ‘maken’. Ook fijn dat het klein en niet te veel is: het is te overzien maar wel met mooie teksten en advies. Geschikt voor alle leeftijden vanaf een jaar of 12.

Aimée

uitvaartverzorger

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag