Mijn naam
Ikke
Mijn taak

Over mij

‘Waarom maak je niet je werk van wat je leuk vindt om te doen?’ Dat was een goeie vraag die iemand mij stelde. En wat vind ik echt leuk om te doen? Illustreren. En beeldverslagen maken. En tekst omzetten in beeld. En beeld en tekst combineren. Alles wat te maken heeft met de wereld een beetje mooier en leuker maken en mensen een beetje blijer. Daarin voel ik me thuis. Inmiddels heb ik ook omgaan met rouw toegevoegd aan mijn palet: ik vind het fijn en waardevol om mensen ruimte te bieden even stil te kunnen staan bij hun verlies door iets te gaan maken.  

Wat kan ik?

Ik heb diverse workshops, trainingen, opleidingen in de tekenrichting gevolgd die mij handvatten hebben gegeven om te bedenken en te maken. Ook over rouw en verlies heb ik diverse trainingen gevolgd. Inmiddels heb ik al veel klanten blij gemaakt en heb ik mijn kwaliteiten verder ontwikkeld. En ik blijf leren en ontdekken. Met veel plezier!

Wat bied ik?

Inspiratie en eigenheid. Ik denk met je mee zodat het eindresultaat jouw verhaal is.. Wat ik maak is uniek en tegelijkertijd conform jouw wensen. Probeer het!

 

Blije ik:

Thuis

Met deze bedrijven werk(te) ik samen aan infographics, beeldverslagen, praatplaten, posters, kaarten. 

NPZA
een tegen eenzaamheid

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag