Mijn eerste! Want vanaf vandaag is ‘Professor Bitter en het stinkparfum’ gepubliceerd, een heel leuk kinderboek van schrijfster Marije Uilenreef met mijn illustraties.

Ik heb in de loop van de tijd al veel geïllustreerd maar nog niet eerder een boek. En ik moet zeggen, het is een heel gaaf avontuur om mee te maken. Illustraties bedenken, maken, sparren met Marije, broeden, overleggen met de uitgever en da ineens heb je je eigen boek in handen. En dat voelt bijzonder en heerlijk.

Het verhaal zelf over de professor en zijn stinkparfum is ook een heel gaaf avontuur. De illustraties heb ik deels op foto’s gemaakt, voor mijn dorpsgenoten in Baarn zijn die foto’s van bekende plekken.

Met de feestdagen in aantocht raad ik je natuurlijk aan naar de webshop van www.boekscout.nl, afdeling kinderboeken te gaan. Daar kun je het boek bestellen. Het boek is ook nog heel leuk om te lezen, geven en krijgen in 2020 en daarna trouwens.

Marije en ik zijn blij en trots: het is echt een superleuk boek al zeggen we het zelf.

Wil je meer weten over dit boek of over ons, stuur een mail naar professor.bitter@gmail.com

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag