Info-illustraties

Zoek je een alternatief voor het saaie jaarverslag, een infographic met een eigen twist en met eigen tekeningen, een overzicht van de teamafspraken, een praatplaat als hulpmiddel bij lastige gesprekken, een poster voor het presenteren van je onderzoek, een verhelderende uitleg in tekst en beeld? Laat weten waar je naar op zoek bent en we gaan er samen iets moois en bijzonders van maken. Hieronder alvast wat voorbeelden. 

Evaluatieposter
duurzaam
praatplaat
praatplaat bewoners

LOVE IT! Dank je wel Hilde voor je snelle manier van werken, het fijne contact en natuurlijk je creatieve weergave – deze tekeningen gaan heel erg helpen bij het terugkoppelen, bijpraten en vooruitkijken met de hele organisatie!

Claire

merkversterker

Zoek je een inspirerende illustrator? Dan zit je hier goed. Ik werk in opdracht en maak illustraties voor tijdschriften, boeken, flyers en digitale uitingen.

Voorbeelden van mijn teken- en illustratiewerk staan verzameld op deze pagina. Dan kun je je alvast een beetje oriënteren op mijn stijl in combinatie met jouw vraag.

Spreekt mijn stijl je aan? Heb je interesse in een specifieke afbeelding die je op deze website hebt gevonden of wil je meer weten over wat ik voor jou zou kunnen (be)tekenen? Laat het weten.

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag