Antwoorden

Ik geef op een aantal van jouw mogelijke vragen hieronder alvast een antwoord. Staat jouw vraag hier niet bij of weet je al wat je wilt, bel of mail me!

Waarom iets laten zien in beeld?

Beeld is veelzeggend. Waar je hele lappen tekst nodig hebt om iets uit te leggen, zegt één tekening vaak al genoeg! Bovendien, mensen worden aangetrokken tot beelden en zijn daardoor sneller geboeid. Helemaal als er kleur in zit. Foto’s zijn dan ook een goed middel, maar een illustratie is op maat en heel eigen en specifiek te maken voor jouw doel.. Pak de aandacht met een infographic, beeldverslag of praatplaat! 

Hoe weet je wat je moet tekenen?

Jouw vraag is vaak best concreet: ‘ik wil een praatplaat om mijn team te inspireren’, ‘ik zoek pakkend beeld bij mijn teksten’, ‘ik wil een getekend verslag van onze heidag’, ‘ons kindje komt eraan, we willen een mooi geboortekaartje op maat’. Wie jij bent, wat jouw doel is en welke sfeer of beelden bij jou passen lees ik af in ons gesprek. Vervolgens maak ik een eerste schets. Aan de hand van deze schets kijken we samen of het is wat je bedoelt en of je er blij van wordt. Dan weet ik of ik op de goede weg ben. Dan pas ik aan of ga ik verder op de ingeslagen weg. 

Wat is je aanpak?

Jij stelt mij jouw vraag, per mail of telefonisch. Vervolgens maken we een afspraak voor een intake, liefst live maar telefonisch kan ook. Zo’n intake duurt ongeveer een uur. We gaan het hebben over jouw vraag: wat je wilt bereiken, welke sfeer je zoekt, waar je de illustratie(s) in wilt zetten. Daarna ga ik een offerte maken. Ben je akkoord met de offerte, dan ga ik voor je aan de slag. 

Wat kost het?

Dat is lastig te zeggen zonder dat ik weet wat je wilt. In ieder geval zal ik altijd helder zijn over wat ik reken. Sowieso maak ik altijd een offerte aan de hand van jouw vraag. Als de offerte niet voldoet aan jouw verwachtingen gaan we overleggen over wat er anders kan, dus samen komen we er wel uit.

Vertel het in beeld
Koe

Ik weet zeker dat we je niet meer nodig hebben want de poster ziet er gewoon ontzettend leuk uit en is super bruikbaar!

Helma

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag